A Plus Apartments


A+ service and apartments
Woning huren
Woning verhuren
Woning Kopen
Woning verkopen
NEEM CONTACT OP
Onlangs toegevoegd

Te huur

Nieuw
€ 500,- 20 m 2
Straat

Postcode Stad

  • Opp. 20 m 2
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 3
Makelaar
20-01-2019

Te huur

Nieuw
€ 500,- 20 m 2
Straat

Postcode Stad

  • Opp. 20 m 2
  • Slaapkamers 5
  • Dadkamers 3
Makelaar
20-01-2019

Te huur

Nieuw
€ 500,- 20 m 2
Straat

Postcode Stad

  • Opp. 20 m 2
  • Slaapkamers 5
  • Dadkamers 3
Makelaar
20-01-2019
Bekijk alle woningen

Woning aanbod


A Plus Apartments helpt u op korte termijn aan een nieuw thuis, in Amsterdam en omstreken, zonder wachtlijst. U kunt een woning huren uit ons eigen aanbod maar u kunt ons ook een zoekopdracht verlenen. Ons koopaanbod wisselt snel, neemt u voor koop- en verkoop vrijblijvend contact op met onze specialisten.
Ga verder

Huur/Verhuur/Beheer


Wilt u een woning huren of verhuren? De verhuurspecialisten van A Plus Apartments brengen reeds jarenlang huurders en verhuurders samen, tot volle tevredenheid van beide partijen. Verhuurders kunnen wij ontzorgen bij de verhuur door de woning in ons beheer te nemen.
Ga verder

Aankoopbegeleiding


De specialisten van A Plus Apartments zijn betrokken, denken met u mee en wij begeleiden u onvermoeibaar in het gehele aankoopproces. Van eerste kennismaking tot het ondertekenen van de akte bij de notaris staan zij voortdurend aan uw zijde. 
Ga verder

Verkoopbegeleiding


Wij zijn betrokken, denken met u mee en begeleiden u in het gehele verkoopproces. Wij adverteren uw woning ook op o.a. Funda en Pararius zodat uw pand goed vindbaar is. Maak gerust een afspraak zodat we vrijblijvend kennis met u en uw huis kunnen maken. 
Ga verder

A Plus Apartments


A+ service and apartments

A Plus Apartments is de specialist bij uitstek als u op zoek bent naar een all round makelaar met name in Groot Amsterdam en Flevoland.

Samen met ons gedreven team van specialisten zorgen wij voor de perfecte match tussen koper en verkoper of tussen huurder en verhuurder.
De verhuurmakelaars van A Plus Apartments streven altijd naar een langdurige relatie met de eigenaren van de door ons aangeboden huurwoningen. Wij houden altijd rekening met de wensen en uitgangspunten van de woningeigenaar en maken daardoor de juiste match tussen verhuurder en huurder! Verhuurders vinden bij A Plus Apartments een geschikte partner welke op diverse gebieden kan adviseren als het gaat om verhuren van hun woonruimte. Denk aan: wetgeving, overeenkomsten, prijsstelling, oplevering, marketing, beheer en onderhoud. Wij zorgen dat uw woning goed vindbaar is, en adverteren het aanbod op onze eigen website, op Funda en Pararius en op nog vele andere websites.

Lees meer
Share by: